Software pro návrh rozpočtu elektrikářských prací - Plecháč, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce se zabývá vytvořením softwaru pro návrh rozpočtů elektrikářských prací a dále seznamuje čtenáře s tímto softwarem.
Software for electrical works draft budget
Keywords: Programovací jazyky; JAVA; C#; software; Visual Studio; csv; Programming Languages