Využití podnikového auditu - Melounová, Anna (Univerzita Pardubice, 2015)
Předmětem této bakalářské práce je teoretický a praktický úvod do problematiky auditu účetní závěrky. Hlavní částí je proces auditu, a to především provedení postupů,které posuzují přijetí nové zakázky, vyhodnocení rizik, provedení dalších auditorských postupů,vyhodnocení získaných informací a na závěr příprava zprávy auditora. Poslední kapitola je věnována programu auditu u dlouhodobého majetku.
The use of corporate audit
Keywords: Audit; auditing; financial statements; Codex of ethics; risk; audit plan; fixed assets; účetní závěrka; etický kodex; riziko; plán auditu; dlouhodobý majetek