Rekvalifikace - stáž absolventů škol, nástroj aktivní politiky zaměstnanosti - Vesecká, Andrea (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce je zaměřena na jednotlivé nástroje aktivní politiky zaměstnanosti s hlavním zřetelem na řešení problémů spojených s nezaměstnaností absolventů škol pomocí nástroje rekvalifikace - stáže. V práci jsou použity i konkrétní data a zkušenosti z úřadu práce v Pardubicích a Chrudimi.
Requalification - the ward of graduates, the instrument of active policy of employment
Keywords: Nezaměstnanost; rekvalifikace; politika zaměstnanosti; absolventi škol; Úřady práce; Pardubice; Chrudim