Plán zdraví města Chrudimi - Švadlenková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce pojednává o problémech strategického plánování a o zařazení Plánu zdraví a projektu Zdravé město do oblasti dlouhodobých plánů. Část praktická je zaměřena na specifika konkrétního plánu zdraví, a to projekt Chrudim - Zdravé město. V závěru práce je zpracován dotazník s názory obyvatel na život v Chrudimi a na ochotu se na vedení města podílet. Navržena jsou též možná doporučení a řešení stávající situace.
The plan of health in Chrudim
Keywords: strategické plánování; péče o zdraví; strategický rozvoj; zdravý život; řízení města; dotazníkové šetření; veřejné projekty; Chrudim