Vývoj nezaměstnanosti ve východočeském regionu v 90. letech - Kudynová, Petra (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá vývojem nezaměstnanosti ve Východočeském regionu v 90. letech. Popisuje vývoj nezaměstnanosti podle jednotlivých okresů Východočeského regionu a možnosti její regulace.
Development of unemployment in East bohemian region after 1990
Keywords: regionální ekonomika; Nezaměstnanost; Trh práce; politika zaměstnanosti; východní Čechy