Návrh systémů K+R a P+R ve městě Brně - Konečný, Petr (Univerzita Pardubice, 2012)
Diplomová práce se zabývá analýzou současného stavu a návrhy vylepšení stávajících a zavedení nových systémů Kiss and Ride a Park and Ride ve městě Brně.
Suggestion of the K+R and P+R systems in Brno
Keywords: K+R; P+R; záchytná parkoviště; přestupy; přestupní terminál; kiss and ride; park and ride; incentive parking; transfer terminal; transfer