Racionalizace provozu terminálu kombinované přepravy Lípa - Čihánek, Martin (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce se zabývá popisem provozu terminálu kombinované přepravy v Lípě. V praktické části se zaměřuje na racionalizaci provozu terminálu, a to konkrétně na návrh rozšíření terminálu za účelem vybudování nových parkovacích míst pro nákladní vozidla. Po praktické části je popsáno následné zhodnocení návrhů.
Rationalization of the operation of the combined transport terminal Lípa
Keywords: kombinovaná přeprava; kontejnery; parkovací místa; racionalizace; terminál; combined transport; containers; parking places; rationalization; terminal