Posouzení stávajících a návrh koncepčních strategických cílů v oblasti zabezpečení pošt - Müllerová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce popisuje možná rizika a ohrožení ČP, s.p., obecné možnosti a způsoby ochrany.
Current review and proposal of strategic targets in providing security of post-offices
Keywords: Česká pošta s.p.; poštovní služby; rizika; ohrožení; ochrana; zabezpečení