Znalosti studentek programu porodní asistence o syndromu třeseného dítěte - Svobodová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce věnovaná tématu "Znalosti studentek programu porodní asistence o syndromu třeseného dítěte" je rozdělena na teoretickou a průzkumnou část. Teoretická část je zaměřena na charakteristiku, symptomatologii, následky i prevenci syndromu. Průzkumná část popisuje dotazníkové šetření, které bylo realizováno mezi studentkami třetího ročníku porodní asistence.
Knowledge of midwifery students about shaken baby syndrome
Keywords: abusivní poranění hlavy; charakteristika; následky; porodní asistence; prevence; studující; symptomatologie; syndrom třeseného dítěte; znalosti; abusive head trauma; characteristic; consequences; midwifery; prevention; students; symptomatology; shaken baby syndrome; knowledge