Sport jako jeden z faktorů regionálního rozvoje území - Vrtěnová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce popisuje sport jako společenský a ekonomický fenomén a poukazuje na skutečnost, že sport je jedním z důležitých faktorů, ovlivňující regionální rozvoj města Pardubice.
Sport as one of the regional developing factors of the territory
Keywords: sport; sportovní aktivity; Regionální rozvoj; Pardubice