Vývoj nezaměstnanosti absolventů středních a vysokých škol - Regnerová, Lada (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci pojednává o nezaměstnanosti absolventů středních a vysokých škol. Zaměřuje se jak na teoretická východiska problematiky nezaměstnanosti, tak na analýzu vývoje nezaměstnanosti absolventů v ČR v 90-tých letech. V závěrečném shrnutí naznačuje návrhy na možná řešení problému.
Unemployment development of secondary school and university graduates
Keywords: Nezaměstnanost; absolventi; střední školy; vysoké školy; regionální statistika; obory