Alkylace huminových látek - Burianová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2007)
Byly studovány alkylace huminových látek s 1,2-dichlorethanem, 1-chlorbutanem, allylbromidem a benzylchloridem ve vodě.
Alkylation of humic substances
Keywords: huminové kyseliny; chlorbutan; dichlorethan; allylbromid; benzylchlorid; dekontaminace vod