Strategický management ve vybraném podniku - Šulcová, Stanislava (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato diplomová práce je zaměřena na téma Strategický management ve vybraném podniku. První část je zaměřena na teoretickou problematiku tohoto tématu. Druhá část se zabývá vybraným podnikem, na němž budou následně metody aplikovány. Závěr práce je věnován celkovému zhodnocení strategického managementu. Diplomová práce bude zahrnovat návrhy na zlepšení vybraného podniku.
Strategic management in a selected organization
Keywords: strategický management; strategické plánování; strategie; PEST analýza; Porterův model 5 sil; finanční analýza; SWOT analýza; strategic management; strategic planning; strategy; PEST analysis; Porter´s 5 forces model; financial analysis; SWOT analysis