Vytvrzování flexotiskových UV barev - Knobloch, Josef (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci sleduje vytvrzování flexotiskových UV barev a laku pomocí FTIR a fotokalometrie.
Curing process of flexo UV-inks
Keywords: polygrafie; Fourierova transformace infračervených spekter; fotokalorimetrie; vytvrzování; tiskové barvy