Posouzení přínosu činnosti železničních spedičních firem na realizaci nákladní přepravy ČD - Hýža, Josef (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor na základě vzniku nové kvality - spedičních firem posuzuje jejich přínos na realizaci železniční nákladní přepravy Českých drah.
Considering the contribution of the activity of railway transporting companies to the realization of a railway freight of the Czech railways
Keywords: železniční doprava; zasilatelství; nákladní přeprava; Analýza; finance