Metody hodnocení ekonomické efektivnosti dopravních projektů - Berka, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce je věnována investicím a hodnocení efektivnosti investičních projektů. V práci je hodnocen konkrétní investiční projekt. Jsou zde také řešeny možné způsoby pořízení investice.
Methods for economic efficiency assessing of transport projects
Keywords: investice; investments; hodnocení projektů; efektivnost; metody; project assessment; efficiency; methods