Dopady finanční krize na zaměstnanost v Pardubickém kraji - Pakostová, Žaneta (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zaměřuje na současnou hospodářskou krizi a její dopad na zaměstnanost v Pardubickém kraji. Popisuje krize, které byly v minulosti včetně současné finanční krize. Vysvětluje některé základní pojmy související s tématem hospodářské krize a zaměstnanosti.
Financial crisis incidences on employment in the Pardubice region
Keywords: Nezaměstnanost; hrubý domácí produkt; Inflace; hospodářské krize; Finanční krize; Unemployment; Gross Domestic Product; Inflation; economic crisis; Financial crisis