Crystallization processes in undercooled glass-forming liquids - Olmrová Zmrhalová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2011)
Předkládaná disertační práce je zaměřena na studium kinetiky krystalizace v podchlazených sklotvorných kapalinách chalkogenidů nad teplotou skelné transformace a zejména na porovnání dvou v současnosti se uplatňujících vědeckých přístupů k tomuto tématu.
Crystallization processes in undercooled glass-forming liquids
Keywords: krystalizace; kinetika; chalkogenidová skla; crystallization; kinetics; chalcogenide glasses