Zařízení pro vyhodnocení stylu jízdy řidiče automobilu - Absolon, Michal (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem jednotky pro vyhodnocování stylu jízdy řidiče pomocí akcelerometru. Teoretická část je věnována akcelerometrům a využití informace z akcelerometru pro posouzení stylu jízdy řidiče. Praktická část obsahuje návrh a vlastní realizaci zařízení a také sérii testování s vyhodnocením stylu jízdy.
Device for Driving Style Optimality Level Evaluation
Keywords: akcelerometr; mikrokontrolér; accelerometer; microcontroller