Využití redakčních systémů pro návrh webové prezentace organizace - Švorcová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2017)
Obsahem této bakalářské práce je využití redakčního systému pro návrh webové prezentace. Lze zde nalézt obecnou charakteristiku redakčních systémů, jejich výhody a nevýhody. Dále je zde zmínka o open source a komerčních redakčních systémech. Tato bakalářská práce obsahuje konkrétní využití určitého redakčního systému a samotný návrh webové prezentace vybrané organizace.
Using editorial's systems for designing an organization's web presentation
Keywords: redakční systémy; analýza požadavků; informační systémy; editorial's systems; requirements analysis; information systems