Kompatibilita trojfázového usměrňovače s indukční zátěží vůči napájecí síti - Wohanka, Pavel (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá rozborem vlastností trakčních usměrňovačů z pohledu elektromagnetické kompatibility. Jsou zde porovnány vlastnosti, výhody a nevýhody šestipulzního a dvanáctipulzního usměrňovače.
Compatibility of tree-phase rectifier with inductive loading on regard at supply network
Keywords: elektrotechnická zařízení; elektromagnetická kompatibilita; usměrňovače; trakční usměrňovače