Analýza využití GIS při zpracování rozptylových studií okresů - Koutníková, Lenka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá možností využití GIS při zpracování rozptylových studií okresů. Na konkrétním příkladu je v aplikaci ArcView Spatial Analyst zpracována mapová část.
Analysis of the application of geographic information systems to generate a disperzion study in a region
Keywords: Geografické informační systémy; okresní úřady; ochrana životního prostředí; škodliviny; ovzduší; rozptylové studie