Rozdíly mezi městem a vesnicí - Sáblíková, Radka (Univerzita Pardubice, 2021)
Studentka se ve své práci zaměří na rozdíly mezi městem a vesnicí v Pardubickém kraji ve třech oblastech. Jedná se o oblasti zaměstnání, vzdělávání a volného času. Poté tyto rozdíly zohlední také v době koronavirové pandemie. Vysvětlí pojmy, jako jsou město a vesnice a provede jejich komparaci. Hlavním cílem práce bude zjistit, jaké jsou rozdíly mezi městem a vesnicí ve vybraných oblastech života.
Differences between Town and Village
Keywords: vesnice; město; koronavirus; zaměstnání; vzdělávání; volný čas; village; town; coronavirus; employment; education; free time