Způsob realizace rozvojové strategie Pardubického kraje - Bořek, Petr (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá Strategií rozvoje Pardubického kraje a její návazností na Regionální operační program NUTS II - Severovýchod a Národní rozvojový plán ČR.
The Way of realization of Pardubice region development strategy
Keywords: Pardubice; kraje; Regionální rozvoj; Strategie; rozvojový program