Zabezpečování lidských zdrojů ve vybraném podniku - Mazánková, Eva (Univerzita Pardubice, 2004)
Analýza personárlních činností v organizaci a návrhy do outplacement programu.
Manpower control in a chosen firm
Keywords: personalistika; personální management; Lidské zdroje