Informační systém administrativy soudů - Stauderová, Hana (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je zaměřena na Informační systém administrativy soudu, který je užíván okresními soudy v České republice. Nejprve jsou definovány základní pojmy týkající se informačních systémů, následně je zmapován proces obdržení obžaloby a vynesení rozsudku na trestním oddělení. Rovněž jsou popsány další užívané informační systémy a v závěru práce jsou nastíněny možné návrhy na provedení změn v systému.
Information system administration of the courts
Keywords: Information system; Information system administration of the courts; district court; prosecution; informační systém; administrativa soudu; okresní soud; trestní řízení