Rekonstrukce vedení VVN - Lagron, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se věnuje zpracování metodiky rekonstrukce vodičů napěťové hladiny 110 kV. Metodika je vytvořena pro aplikaci ve společnosti PROFI-EMG s.r.o. V úvodní části jsou popsány základní vlastnosti vedení VVN společně s důvody pro rekonstrukci. Poté již následuje metodika příprav a samotné rekonstrukce vodičů. Závěr práce se věnuje doporučením pro společnost PROFI-EMG s.r.o.
Reconstruction of high-voltage lines
Keywords: vysoké napětí; rekonstrukce; vodič; koróna; high-voltage power; reconstruction; conductor; corona