Technologický postup přepravy nadrozměrného nákladu ve společnosti Svědík s.r.o. - Menšík, Robert (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce je zaměřena na přepravu nadrozměrného nákladu na území České republiky, Maďarska a Slovenska, analýzu právních předpisů týkajících se přepravy nadrozměrných nákladů na území těchto států. Dále se zabývá rozborem technologického postupu přepravy nadrozměrných nákladů z pohledu firmy Svědík s.r.o. a modelovou přepravou konkrétního nadrozměrného nákladu. Práce navrhuje úpravy právních předpisů a technologického postupu, týkajícího se přepravy nadrozměrných nákladů na území států Evropské unie.
Technological process of transportation oversized load in the company Svědík s.r.o.
Keywords: technologický postup; přeprava; nadrozměrný náklad; právní předpisy; technological proces; transportation; oversized load; legislation