Vztahy s veřejností v oboru dopravy - Kaltovský, Richard (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce komplexně popisuje vztahy s veřejností v oboru dopravy po teoretické stránce a analyzuje konkrétní případy použití jejich nejdůležitějších nástrojů v praxi.
Keywords: vztahy s veřejností; Public relations; Marketing; Management; corporate image