Vizualizace dat v prostředí webových aplikací - Mikulaj, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá představením technologií sloužících k tvorbě webových aplikací. Dále jsou demonstrovány a zhodnoceny současné možnosti prezentace dat v prostředí webových aplikací. Součástí práce je vytvoření knihovny tříd napsaných v jazyce PHP, která umožňuje automaticky generovat ze vstupních dat různé typy grafů.
Data visualization in web application environment
Keywords: data; vizualizace; PHP; graf; visualization; PHP; Graph