Nájem a prodej podniku - Kalousová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2004)
Nájem a prodej podniku zkoumá problematiku nájmu a prodeje podniku. V první části je řešena právní a daňová problematika nájmu podniku. V druhé části prodeje podniku.
Lease and sale of company
Keywords: podniky; nájem; prodej; konkurz