Regionální rozvoj okresu Žďár nad Sázavou - Janečková, Jitka (Univerzita Pardubice, 1998)
Cílem práce je zhodnocení součastného stavu v okrese Žďár nad sázavou z hlediska ekonomické a sociální úrovně statutu obyvatelstva a rozvoje území.
Region devolpment in the district of Žďár nad Sázavou
Keywords: Regionální rozvoj; hospodářská politika; regionální ekonomika; Region; Rozvoj; politika