Fluktuace zaměstnanců ve vybrané organizaci - Čeplová, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářské práce se věnuje fluktuaci ve vybrané organizaci. První část práce obecně definuje pojmy a zároveň se zabývá personálním controllingem jako nástrojem pro práci s fluktuací. v druhé částí se práce zabývá charakteristikou podniku a analyzuje příčiny fluktuace z pohledu věku zaměstnanců a z pohledu délky jejich pracovního poměru v dané organizaci. v závěru bakalářská práce doporučuje konkrétní opatření pro snížení fluktuace v organizaci.
Employee turnover in the selected organization
Keywords: fluktuace; míra fluktuace; snížení fluktuace; personální controlling; fluctuation; rate of fluctuation; reduction of fluctuation; personnel controlling