Politická činnost Jana Herbena do roku 1920 - Cvanová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá pohledem na politickou činnost Jana Herbena v období od 80. let 19. století do počátku 20. let 20. století. Sleduje jak Herbenova novinářská činnost přerůstala v politickou.
Jan Herben - political activities until 1920
Keywords: Herben, Jan; politika; novináři; Československo; přelom 19. a 20. století