Zajištění a průběh přepravy volně ložených tekutých chemikálií v silniční dopravě - Schiedecková, Markéta (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor hodnotí současnou situaci v přepravě volně ložených tekutých chemikálií. Podává návrhy na její zlepšení a vyhodnocuje je.
Ensure and course of transport of liquid free loaded chemicals by road
Keywords: přeprava; nákladní přeprava; chemikálie; kapaliny; ISO 9002; TIR