Tarifní integrace veřejné hromadné dopravy na území okresu Žďár nad Sázavou k IDS Jihomoravského kraje - Procházková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na otázku možnosti tarifní integrace veřejné hromadné dopravy na území okresu Žďár nad Sázavou k IDS Jihomoravského kraje. Součástí práce je analýza okresu Žďár nad Sázavou a Jihomoravského kraje a na základě provedené analýzy vytvoření vyhovujících tarifních podmínek a odbavovacího systému.
Tariff integration of public transport in the district Zdar nad Sazavou to South Moravian integrated system of transportation
Keywords: tarif; tarifní integrace; integrovaný dopravní systém; městská hromadná doprava; odbavovací systém; jízdenky; tariff; tariff integration; integrated system of transportation; public transport; check-in system; tickets