Optimalizace a obnova vozového parku ve firmě PePa - Felgr, Aleš (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá analýzou firmy PePa a navrhuje možné řešení na zlepšení struktury vozového parku.
Keywords: vozový park; nákladní vozidla; obnova; Optimalizace