Porovnání železniční a silniční dopravy z hlediska ochrany životního prostředí a čerpání primárních zdrojů energie - Vašíčková, Magda (Univerzita Pardubice, 2002)
Srovnání železniční a silniční dopravy z hlediska energetické náročnosti a množství škodlivých látek emitovaných do ovzduší a možná opatření pro zlepšení současného stavu.
Comparing railway and road transport from enviromental control and source of primary energy consumption aspect
Keywords: železniční doprava; silniční doprava; porovnání; Životní prostředí; energetické zdroje