Změna technologie skladování ve vybrané firmě - Bouška, Jan (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je zaměřena na změnu technologie skladování ve firmě Ovocnářské Družstvo Otice, zabývající se zemědělsko-obchodní činností. Tato společnost je v práci analyzována po technické a technologické stránce a jsou v ní identifikována kritická místa procesu. Na základě analýzy jsou zde uvedeny návrhy na zlepšení jednotlivých oblastí technologie skladování a všech činností s ním spojených.
Change of warehouse technology in selected company
Keywords: družstvo; přepravka; sklad; skladování; technologie; vozík; cooperative; crate; warehouse; storage; technology; pallet truck