Systém lakování autobusů značky SOR - Černík, Milan (Univerzita Pardubice, 2007)
Diplomová práce se zabývá systémem lakování autobusů značky SOR. Úvodní kapitoly jsou věnovány rozboru stavu v oboru nátěrových hmot, laboratorním zkouškám nátěrů a hodnotícím parametrům jakosti ochranných nátěrů. Praktická část práce je věnována srovnání systémů lakování autobusů ve společnosti SOR Libchavy.
The bus varnishing system of trade-mark SOR
Keywords: nátěorvé hmoty; kontrolní zkoušky; jakostní parametry; barevné odstíny; koroze; spektrofometr