Vývoj a trendy v oblasti fotoiniciátorů - Michal, Petr (Univerzita Pardubice, 2013)
Cílem práce je vytvoření rešerše zabývající se problematikou stávajících a nově vznikajících typů fotoiniciátorů.
Development and trends in the field of photoinitiators
Keywords: fotoiniciátor; radikálová polymerace; hybridní polymerace; nízkomigrační fotoiniciátory; photoinitianor; radical polymerization; hybrid polymerization; low-mogration/polymeric photoinitiators