Simulátor snímače průjezdu kolejového vozidla - Kaplan, Michal (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se věnuje návrhu a realizaci simulátoru snímače kolejových vozidel. Rešerše nás seznámí s využitím skutečného (simulovaného) senzoru, jeho principem a uvede možnosti pro dosažení jeho vstupně-výstupních parametrů. Obsahem jsou také algoritmy, použité pro generování výstupních průběhu pomocí mikropočítače. Závěr práce porovnává výsledky stanovených algoritmů.
Railway vehicle wheel pass sensor simulator
Keywords: snímač kolejového vozidla; RSR180; STM32; D/A převodník; railway wheel pass sensor; RSR180; STM32; DAC