Produktový mix Českých drah, a.s. - Kopřiva, Martin (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce se zaměřuje na společnost České dráhy, a.s. a její služby poskytované v rámci širokého portfolia produktů všem cestujícím. V první části práce se autor zaměří na všeobecné informace o nástrojích marketingového mixu. Ve druhé části tyto nástroje aplikuje na produkty a služby společnosti České dráhy, a.s., zejména pak na prvky marketingového mixu, kterými jsou 4P, 5P, 7P, SWOT analýza a nástroje 4C. V poslední části dojde k vyhodnocení navržených produktů na základě dotazníkového šetření. Navrhované produkty, které budou respondentům prezentovány, vznikly na základě briefingu se zástupcem Českých drah, a.s. a se zaměstnanci cateringové společnosti JLV, a.s.
Product mix of České dráhy, a.s.
Keywords: železniční doprava; České dráhy, a.s.; marketing; služby v dopravě; Regiojet, k.s.; LeoExpress, a.s.; railways transport; České dráhy; marketing; transport service; Regiojet; LeoExpress