Tutoriál pro tvorbu webové stránky prostřednictvím knihovny React.js - Gajdoš, Petr (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá seznámením s knihovnou React, která slouží pro tvorbu webových stránek. Výsledkem této práce je webová stránka, která představuje nástroj správy rybářské organizace. V teoretické části jsou postupně přestaveny základní nástroje knihovny React společně s příkladem využití.
Tutorial for creating websites using the React.js library
Keywords: React; HTML; webové stránky; komponenta; JSX; React; HTML; websites; component; JSX