Analýza bankovních služeb pro podnikatele, malé a střední podniky - Kořínková, Ivana (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na bankovní služby pro podnikatele, malé a střední podniky. Nejprve je popsán bankovní systém České republiky. Následuje zmapování bankovních služeb, které jsou rozčleněny a charakterizovány. V závěru práce je provedena analýza vybraných nabízených služeb u daných komerčních bank. Pro práci byly vybrány tři banky - Česká spořitelna, a.s., Československá obchodní banka, a.s. a GE Money Bank, a.s.
Analysis of Banking Services for Enterprisers, Small and Mid-sized Enterprises
Keywords: banky; druhy bank; obchodní banka; bankovní služby; úvěry; podnikatelský účet; banks; types of banks; commercial bank; banking services; bank credit; bussiness account