Propagace a sponzoring v atletickém oddíle Hvězda AKP Pardubice - Kárníková, Jana (Univerzita Pardubice, 2005)
První část práce je věnována marketingu v jeho teoretické rovině, jsou zde popsány jednotlivé prvky komunikačního mixu a přiblížen marketing sportu. Druhá část je věnována aplikaci propagace a sponzoringu v atletickém oddíle Hvězda SKP Pardubice.
Promotion and sponsorship in athletic club Hvězda SKP Pardubice
Keywords: marketingové aktivity; sportovní zařízení; marketingové techniky; komunikační mix; sponzorování; atletika