Analýza vlivu zalévacích hmot na válcové induktivní spínače - Rousek, Petr (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zabývá výběrem vhodné zalévací hmoty induktivních spínačů společnosti Siemens NST s.r.o. Trutnov, která by nahradila doposud používané hmoty. Zaměřuje se především na změny elektrických vlastností zalévaných cívek a na působení zalévací hmoty na elektroniku spínačů během procesu vytvrzování. V úvodu práce je uveden stručný přehled teorie, potřebné k pochopení principů indukčních spínačů.
Analysis of the casting compound influence on the cylindrical inductive switches
Keywords: Inductive switches; casting compounds; frequency characteristics; indukční snímače; zalévací hmoty; frekvenční charakteristiky