Unterschied zwischen den Subjekten "man" und "es" und ihr Gebrauch - Nohejlová, Markéta (Univerzita Pardubice, 1998)
Závěrečná práce se věnuje gramatickému problému - rozdílu mezi podměty "man" a "es" a jejich použití. Dále se zabývá učebními cíli vyučovacích hodin a jazykovými dovednostmi žáků.
Keywords: pedagogika; výuka jazyků; Gramatika; učební postupy