Optimalizace obchodních procesů pomocí umělé inteligence - Chinaeva, Ekaterina (Univerzita Pardubice, 2025)
Práce se zabývá využitím umělé inteligence při optimalizaci podnikových procesů v moderních podnicích. Cílem je vytvořit prakticky použitelný rámec, který propojuje metodiku životního cyklu procesu s analýzou dlouhodobé efektivity řešení založeného na umělé inteligenci. Pomocí případové studie zavedení kognitivního asistenta je ověřena nutnost jeho průběžného zlepšování na základě reálných provozních podmínek. Dlouhodobé zlepšování je klíčové pro udržení přínosu technologie a podporu konkurenceschopnosti firmy.
Optimization of business processes by using artificial intelligence
Keywords: umělá inteligence; optimalizace procesů; moderní podnik; kognitivní automatizace; zákaznická podpora; artificial intelligence; process optimization; modern enterprise; cognitive automation; customer support