Analýza vzdělávání pracovníků ve vybrané organizaci - Provazník, David (Univerzita Pardubice, 2015)
Tato bakalářská práce podrobně popisuje vzdělávání zaměstnanců, v mnou vybrané organizaci a je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Teoretická část se zabývá teorií managementu, řízení lidských zdrojů a konkrétně i vzděláváním zaměstnanců na obecné úrovni. Praktická část popisuje procesy spojené se vzděláváním zaměstnanců a vztahuje se ke společnosti EPIS spol. s r.o.
Analysis of training for staff in a selected organization
Keywords: Education; human resources; private sector; human resources management; vzdělávání; lidské zdroje; soukromý sektor; řízení lidských zdrojů